Lasten t-paidat ja lahjakortit saapuneet valikoimiin.

Fruit of Loomin lasten t-paidat saapuneet valikoimiin. Tällä hetkellä tilattavana on valkoisia paitoja. Lasten koot ovat XS 104cm, S116cm jne. Valittavissa on samat kuvat kuin aikuisten paitoihin tai sitten kuva voidaan tehdä omien toiveiden mukaan. Kuvaan voitaan tehdä myös saajan nimi. Lasten paitojen hinta 19,90€ Aikuisten paidoissa värit ovat musta ja valkoinen. Aikuisten paidat valkoinen 20,90€ ja musta 22,90€. Tilausta ei tarvitse tehdä verkkokaupan kautta vaan minulle voi laittaa suoraan mailia info@kimmoke.fi. Seuraava ja todennäköisesti viimeinen paita- ja mukitilaus ennen joulua lähtee painoon 27.11. klo20. Siihen asti voi paitoja, mukeja ja muita tuotteita tilata joululahjoiksi.

Pohjolan Luonto 2021 seinäkalentereita on vielä jonkun verran jäljellä ja niitä toimitan postitse tai niitä voi minulta suoraan noutaa kotoa sopimuksen mukaan. Uutena tuotteena saatavilla myös magneetteja, joissa on mukana myös korkinavaaja. Magneettikuviin voi tutustua kaupassa.

Nyt mahdollisuus ostaa myös valitsemallaan summalla lahjakortti verkkokauppaani tai vaikka tilata henkilökuvaus lahjaksi. Lahjakortteja voi ostaa suoraan sähköpostitse.