Viikko eläinten luona Kuhmossa

Viikon reissu Kuhmoon on taas ohi ja kotiin on palattu. Upeita kokemuksia taas tuli koettua ja paljon kertyi kuvia. Kaikkiaan vierailin viidellä eri paikalla kuvaamassa. Upein kokemus oli yön viettäminen kuvausteltassa metsoja odotellen. Öinen ääni maailma oli huikea. Hanhet ja kurjet lensi taivaalla ääniään pitäen ja teeret pitivät soidinääniään läpi yön.

Klo 22 aikaan metsot saapuivat puihin yöksi. Aamulla klo 3 ne lasketuivat ja aloittivat soitimen. Silloin tosin oli vielä liian pimeää kuvaamiselle. Onnekseni linnut pysyivät pitkään paikalla ja sain niistä kuvia.

Reissun aikana karhujen, teerien ja metsojen ohella vastaan tuli myös kyitä sekä ahma. Viiksimossa todella riitti luonnossa seurattavaa ja paljon. Mikäli kuvaaminen tai eläinten katselu kiinnostaa niin voin kyllä antaa suositukseni Viiksomolle. Paikalle voi siis ihan kuka tahansa mennä kokemaan näitä asioita.

Nyt kotiin paluun jälkeen tuotteiden nouto onnistuu taas kotoa. Varastossa on jonkin verran tuotteita myös heti toimitukseen esimerkiksi äidille lahjaksi.