Petojen mailla

Viimeisin reissu tuonne Kuhmon ja Viiksimon suuntaan on taas ohi. Tälläkään kertaa ei aika tullut pitkäksi Boreal Wildlife Centren kojuilla. Jokainen päivä kojuilla vieraili karhuja, ahmoja, merikotkia, haarahaukkoja, nuolihaukkoja, lokkeja sekä korppeja. Alueella kävi myös susia, mutta niitä en itse onnistunut kuviin saamaan. Mikäli kesälomalla liikut Kuhmon suunnalla niin voin todella antaa suositukseni piipahtaa näillä kojuilla. Yrityksen sivut löytyvät www.viiksimo.fi

Seuraavan kerran tuotteita tilailen viimeistään 18.7. Sitä ennenkin tilauksia teen mikäli pikatilaukselle tarvetta on. Tilaukseen on mahdollista taas tilata kaikkia eri tuotteita, joita saatavilla on. Mikäli sinulla on joku uusi tuoteidea niin niitä totta kai toteutetaan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Tilauksia voi tehdä suoraan verkkokaupastani tai laittamalla minulle viestiä osoitteeseen info@kimmoke.fi