Ruskareissun kuulumisia Äkäslompolosta

Viikko taas vierähti liian nopeasti Äkäslompolossa. Kaikkia tuttuja ei taaskaan millään ehtinyt tavata vaikka kuinka olisi halunnut. Paljon tuli tunturissa kuljettua ja nautittua upeasta ruskasta. Sitten tuli myös kohdattua ensimmäistä kertaa ”kotijoen” majava. Vielä isompi yllätys oli, että joella olevat majavat ovat euroopan majavia. Toisena päivänä joella näin myös minkin. Viimeisenä iltana syttyi myös upeat ja todella voimakkaat revontulet kruunaten reissumme. Kyllä vain entisestään mietityttää se oman mökin rakentaminen ja sen suunnittelu. Tontilla oli noita poroja ja valmiina kuvattavaksi.

Keskiviikkona 15.9.2021 on viimeinen päivä ennakkoon varata ensivuoden seinäkalenteri. Samana päivänä myös illalla lähtee seuraava kuvatuotteiden tilaus eli mukeja ja muuta on taas saatavilla vaikka oman toiveen mukaan tai vaikka saajan nimellä tuotteita nimikoituna, Tulossa on myös uusia postikortteja ja mikäli kysyntää on niin teen myös uusia joulukorttena