Ilves piipahti kameralla

Sain tuossa viikolla tiedon kaveriltani löytyneestä ilveksen kaatamasta peuran vasasta. Paikalle lähdin oitis ja huomasin haaskan olevan peitetty, joka oli hyvä merkki siitä, että ilves voisi palata paikalle. Illan aikana istuin 4h odotettelemassa tuloksetta. Yön pimennyttyä päätin jättää paikalle riistakameran vahtimaan. Niin siinä sitten kävi, että tunti lähtöni jälkeen ilves oli paikalla. Kaikkiaan viisi kertaa yön aikana kävi paikalla. Aamulla haaskaa oli siirretty kamerani taakse ja se oli taas peitetty. Eilen vietin paikalla 5h, mutta ilves ei enää saapunut paikalle. Mahtava oli taas kuitenkin harvinaisesta ilveksestä saada. Linkki videoon löytyy kuvan alta

Varastossa heti toimitukseen luontoaiheisia t-paitoja, erilaisia mukeja keraamisena sekä emaloituna. Löytyy myös upeat Kuukos Desing:n valmistamissa nahkakoteloissa olevat taskumatit sekä tietysti ensi vuodelle Luonto 2022 seinäkalentereita. Suositusta kuvasta ”korppi ja karhu” löytyy valmiina musta t-paita kokoja xxl ja xl heti varastosta. ”Lampikarhu”kuvaa musta T-paita koko L sekä musta T-paita ”hirvisonni” Xl. Mustat paidat 24,90€