Muuttolinnut toivat tullessaan uutisia

Olen aloittanut Kamukura kiikareiden ja kaukoputkien jälleenmyyjänä. Kauttani saatavilla monenlaisia ja tasoisia kiikareita, kaukoputkia sekä näihin liittyviä tarvikkeita. Mikä merkki on Kamakura?

KAMAKURA
Kamakura, nykyinen Kamakura Koki on Japanilainen perheyritys kolmannessa sukupolvessa. Kamakura perustettiin 1950-luvun alussa.
Kamakura on yksi maailman suurimmista kiikareiden ja muiden optisten instrumenttien valmistaja. Puhutaan, että markkinaosuus keski- ja kalliimmissa kiikareissa olisi 40%.

Kamakura valmistaa yksinomaan asiakkaiden tilauksesta (OEM = Original Equipment Manufacturer). Näiden joukossa on useita maailman suurimpia ja tunnetuimpia kiikarimerkkejä.
Kamakura on vain muutamille agenteille maailmassa antanut oikeuden käyttää omaa nimeään, Kamakura, tuotteissaan. Pohjoismaiden markkinat ovat yksi vanhimmista markkinoista. Suomessa Kamakura rantautui 1990-luvun alussa Etelärantaan. Nyt jälleenmyyjä löytyy myös Lepsämästä.

Kauttani on nyt mahdollista päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Kotonani on aina vähintään kahdet testikiikarit. Kiikareina toimii Kamakura 8*42 WP EMC ja Kamakura 10*50 FMC erittäin laadukkaat esimerkiksi lintu- ja retkeilykiikareiksi sopivat kiikarit. Yleensä myös muita malleja löytyy. Ennakkoon pyydettynä myös mahdollista kokeilla Kamakura EDV-81 kaukoputki + MKII 27-55x okulaari ja Kamakura EDV-65 kaukoputki + MKI 20-45x okulaari. Näiden lisäksi saatavilla myös esimerkiksi Dörr ja Braun merkkisiä kiikareita, suojapusseja, staijaus-keppejä, sekä vaikkapa Lotus hiilikuitujalustoja ja päitä. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.