Piipahdus sorkkaeläinten luona

Eilen illalla tuli piipahdettua sorkkaeläinten parissa. Yllätykseksi eläimet olivat jo klo 19 aikaan ruokailemassa pelloilla, joilla kasvoi hiukankin vihreää orasta. Ei ollut väliä oliko oras kasvanut syysviljapellolle vai pellolle, joka oli vain syksyllä puitu. Tässä samalla tarkoitus oli hiukan paneutua syksyllä hankkimani Canon R6 rungon sisäiseen kuvanvaakaajan toimintaan noiden ”vanhojen” EF-linssien kanssa. Kokeilussa oli mukana pääosin Canon EF 100-400 L IS USM ii ja ihan illan lopussa EF 70-200 F2.8L IS USM ii. Näissä kuvissa kaikissa on minun normaaliin kuvaustapaan nähden poikkeuksellisen hitaat suljinajat. Nopein suljinaika näissä on 1/60 ja käytössä 400mm polttoväli. Kaikki kuvat otettu ilman tukea ”vapaalta kädeltä”.

Äitienpäivä on lähestymässä. Mikäli lahjaideoille on tarvetta niin ideoita voisi katsella tuolla verkkokaupastani. Tilaukset kannattaa ajoissa tehdä, jotta tuotteet ovat ajoissa perillä. Vielä voidaan tehdä myös ihan henkilökohtaisia tuotteita.