Luontoa todella läheltä

Olen ollut vannoutunut ”pitkillä putkilla” kuvaaja. Nyt hiukan vahingossa tuli hankittua Viltrox loittorengassarjan ja täytyy sanoa, että jo ensimmäisten kokeilujen jälkeen nyt pääsee todella lähelle luontoa. Puhutaan vain muutamien senttien etäisyydestä. Ensimmäiseksi kohteiksi päätyi kotipihan kasvit. Yllättävän paljon niistä löytyy yksityiskohtia, joita ei muuten huomaa. Enää ei tarvitse ihmetellä, jos näette minut tuolla pelloilla tai muualla ryömimässä. Opeteltavaa on paljon tämän uuden aluevaltauksen suhteen, mutta usko, että jatkossa loittorenkaat kulkevat varsin usein mukanani.

Varastoon on tullut taas mukeja ja muuta tavaraa. Kannattaa katsoa mitä uutta löytyy, jos sieltä löytyisi vaikka jotain sopivaa juuri sinulle 🙂
Verkkokauppaan pääsee suoraan tästä www.kimmoke.fi/kauppa