Kevään alkaessa myös äitienpäivä lähestyy

Sää tuossa lämmettyä ruokintapaikan linnut ovat lähteneet pois. Toki ruokaa vielä on tarjolla saapuville peipoille ja muille. Edes saapunut ”takatalvi” ei lintuja takaisin tuonut. Paikalla nyt liikkuu todella paljon rusakoita syömässä lintujen ruokkijoilta tiputtamia siemeniä. Tässä yksi rusakko tekemässä iltavenyttelyä.

Äitienpäivän lähestyessä olisi hyvä aika tehdä kuvatuotteista tilauksia, jotta ajoissa lahjat voitaisiin suunnitella ja tehdä. Kuvatuotteisiin voin tehdä nimikoinnit ja personoinnit toiveiden mukaan. Maailmalla vallitseva tilanteen takia toimitusajat kasvoivat liian pitkiksi. Tästä syystä nyt esimerkiksi t-paidatkin tehdään Suomessa. Paidat ovat joko Vapor tai Fruit of the loom merkkisiä. Molemmat todella laadukkaita paitoja. Myös taulujen ja muidenkin juttujen teko onnistuu. Kauttani saatavilla myös lahjakortteja verkkokauppaani.