Kuvamukien tuotanto on alkanut meillä

Nyt meillä on käytössä oma Sawgrass SG500 sublimaatiotulostin sekä omat mukiprässit. Kaikki mukit tehdään itse ja näin voidaan palvella asiakkaita nopeammin ja joustavammin. Kaikki verkkokaupassa mallina olevat mukit voidaan heti tulostaa ja prässätä. Postitettavat tuotteet pakataan ja lähetetään asiakkaalle Postin tai Matkahuollon kautta tai toimitus suoraan asiakkaalle kotiin.

Teemme alihankintana mukeja myös yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille sekä yksityishenkilöille. Ihan siis kaikille joita kuvamukit kiinnostavat. Muki voidaan tehdä myös asiakkaan omasta logosta tai kuvasta ja mukiin voidaan tehdä erilaisia tekstejä ja taustoja, Muki saadaan siis personoitua syntymäpäiville, tupaan tulijaisiin, ystävälle lahjaksi jne. Mukissa voi tietysti olla myös vain tekstiä. Sekin on täysin mahdollista.

Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli mukit kiinnostavat 🙂
info@kimmoke.fi