Mukiin menevä juttu

Vuosi on taas päätöksessään ja on aika siirtyä vuoteen 2024. Osaltamme vuosi 2023 oli muutosten ja uusien juttujen täyttämä. Isoimpana asiana tuo tuotevalmistuksen aloitus. Mukien valmistusta on nyt tovi takana ja valikoima on kasvanut. Nyt kauttamme onnistuvat isot 3,3dl keraamiset kahvimukit, 3dl pinottavat keraamimukit sekä termosmukit omilla kuvilla tai vaikkapa yrityksen tai urheiluseuran logoilla. Saatavilla myös valkoisia 0,6 l alumiinisia juomapulloja joihin voimme kuvia ja tekstejä tehdä. Mikäli tällaiselle palvelulle on tarvetta niin suunnitellaan ja tehdään juuri teidän tarpeisiin sopiva muki erilaisiin tarkoituksiin. Meille ei ole minimi valmistusmääriä tai piilokuluja. Saat aina selvän tarjouksen tuotteista. Osallistumme mielellämme esim urheiluseurojen tai vastaavien varainhankintaan. Myyntimukit saadaan tehtyä sopivaan hintaan, jolloin myyjälle jää myös oma osansa

Mukien lisäksi kauttamme saatavilla sekä kovia, että pehmeitä mukinalusia. Niitä valmistamme myös sekä meidän omista, että asiakkaan kuvista ja logoista. Pehmeät aluset ovat materiaaliltaan kuin hiirimatto. Niissä on kuminen pitävä pohja ja pintaan voidaan sitten tehdä kuvia ja tekstejä. Saatavilla myös kovia alusia joissa on Chromalux pinta. Näissä alusissa kuvanlaatu on huikea. Kauttammme saatavilla myös omilla ideoilla kauppakasseja. Kestokassit ovat hyvä tapa mainostaa omaa yritystä tai muuta vastaavaa.

Heti vuoden 2024 alussa on tulossa uusia juttuja. Olemme tilanneet välineet yksiväristen joustavien painatusten tekoon. Pystymme jatkossa tekemään logot, kuvat ja tekstit vaikka mustiin paitoihin, lippiksiin, housuihin, erilaisiin kasseihin tai vaikka treenivaatteisiin 20 eri värillä. Laitteisto pitäisi saapua tammikuun ensimmäisellä viikolla ja sitten alkaa uuden homman opettelu. Tällaisia kuulumisia vielä vuoden 2023 lopuksi, Toivotamme oikein hyvää ja menestyksekästä uuttavuotta 2024 kaikille.