Kuvaukset jatkuvat ja toimituksiin hiukan muutoksia

Kevät on tulossa. Siitä varmoina merkkeinä tikkojen rummutukset, korppien komeat lentonäytökset ja öiset pöllöjen sinfoniat. Kuvauksia olen tässä vaihtelevasti tehnyt. Kohteina on nyt ollut pöllöt, joiden kevätsoidin on hyvässä vauhdissa. Iltaisin on äänessä tullut kuultua viirupöllö, huuhkajia sekä lehtopöllöjä. Kuviin olen saanut viirupöllön. Nyt kuvattavana on ollut kovan talven yhteen kokoama metsäkaurislauma. Laumassa on liki 20 kaurista. Olen etsinyt porukasta yksi silmäistä ”kyklooppia”, mutta vielä en ole sitä kuviin saanut.

Tuotteita tilaan seuraavan kerran toimittajilta 1.4.2021 klo 20. Tämä ei luonnollisesti ole aprillipila. Varastossa olevia tuotteita toimitan sitä mukaan, kun tilauksia tulee. Tämän viikon teen vielä postituksia, mutta ensi viikon eli 11 olen kuvausreissussa ja silloin tilauksia en postita. Tuona aikana tulleet varastotilaukset lähtevät postiin 24.2.